TIM

TIM

Olinka Vištica

direktorica

“Pala” na kulturu čitajući Hadrijanove memoare na studiju francuskog i engleskog jezika Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Producentica, ex direktorica festivala i osnivačica Muzeja prekinutih veza, strastveno se bavi plivanjem. Odličju francuske vlade Reda viteza umjetnosti književnosti rado bi pridružila još neko, sportsko.

olinka@hulahop.hr

Dana Budisavljević

direktorica

Diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Na prijelazu stoljeća zaljubila se u dokumentarni film. Prvo ih je montirala, a onda režirala i producirala. Od godišnjih doba najviše voli zimu, a najljepši su joj dani kad snijeg zatrpa ulice pa na posao može doći u skafanderu i bucama.

dana@hulahop.hr

Matea Milić

producentica Animafesta

Povjesničarka umjetnosti i slovakistkinja koja je prije pet godina došla u Hulahop na zamjenu da bi postala apsolutno nezamjenjiva. Kad ne radi kao producentica Animafesta, grli. Koga god.

matea@hulahop.hr

Paola Orlić

producentica Animafesta

Povjesničarka umjetnosti koja djeluje i kao nezavisna kustosica, autorica stručnih studija i publikacija te plovi u filmskim festivalskim vodama. Hulahopova povjerenica za nadnaravno i i njegovateljica Instituta Magister Bibendi.

paola@animafest.hr

Irena Ćurin

ured i administracija

Ekonomistica iz Zagreba i voditeljica Hulahopova ureda i administracije. Voli ribanje i ribarsko prigovaranje, opasno ju je pustiti na Hvar jer se možda nikada ne vrati i jednom je skuhala odličnu juhu od kamena.

ured@hulahop.hr

Ornela Čop

asistentica produkcije Animafesta

Diplomirana povjesničarka umjetnosti i muzeologinja. Nakon što je dvije godine dolazila raditi čuda u Animafestovom uredu za goste, znali smo da je ne smijemo pustiti da ode.
Kraljica uredskog pribora, 
undercover dizajnerica znana i kao Malo Zlato.

ornela@animafest.hr